ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ звільнили Сторожове на Донеччині

Ольга Денисяка

|

Збройні сили України звільнили село Сторожове Донецької області, яке перебувало в окупації з березня 2022 року. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. 

Село звільнила 35 окрема бригада морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського.

«Державний прапор знову майорить над Сторожовим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю.  Дякуємо 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського. Далі буде…Слава Україні!», – заявила Ганна Маляр.

У 35 окремій бригаді морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського, яка звільнила Сторожове, розповіли, що село було в окупації з березня 2022 року.

«Одеські морпіхи в рамках контрнаступальних дій звільнили село Сторожове Донецької області, яке знаходилося в окупації з березня 2022 року. В результаті зачистки населеного пункту було знищено біля півсотні рашистів, чотирьох взято в полон. Сьогодні державний прапор знову майорить над Сторожовим, і так буде з кожним населеним пунктом, поки ми не звільнимо всю українську землю. Слава Україні! Слава морській піхоті!», – повідомили військові.

Нагадаємо, 11 червня ЗСУ звільнили населені пункти Благодатне та Макарівку на Донеччині.

Також в Міноборони повідомили, що ЗСУ просунулися вперед на Бахмутському напрямку та на Півдні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *