ОСТАННІ НОВИНИ

Розмиту після затоплення дорогу Східниця – Верхнє Синьовидне почали ремонтувати

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 12 червня, дорожники почали ремонтувати покриття і підпірні стінки на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне, яка постраждала внаслідок затоплення. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Щоб провести невідкладні роботи з відновлення зруйнованої проїзної частини автошляху Східниця – Верхнє Синьовидне, від сьогодні, 12 червня, цю ділянку дороги тимчасово перекрили для проїзду транспорту. Підрядна організація вже почала роботи», – сповістив він.

Коли саме мають завершити ремонт, наразі ще не відомо. Про відновлення руху цією дорогою обіцяють повідомити додатково.

Зазначимо, що через сильну зливу 10 червня у багатьох місцях дороги Східниця – Верхнє Синьовидне підмило проїзну частину, через це зруйновано асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки.

Нагадаємо, ввечері 10 червня через сильну зливу у Східниці вийшла з берегів річка Східничанка і підтопила курортне містечко та сусіднє село Урич.

Вода заповнила дороги, вулиці, подвір’я і будинки людей, подекуди потоком навіть змило автомобілі. Рятувальники почали евакуйовувати частину мешканців.

Під підтоплення потрапили Дрогобицький і Стрийський райони. Відомо, що постраждали близько сотні будинків, 6 мостів, низку готелів і магазинів, автомобілів, а також доріг.

Постраждалих серед місцевих немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Максим Козицький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *