ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік упав в гірську річку, його знайшли через пів доби

Наталя Дуляба

|

68-річний мешканець Стрийщини не вижив після падіння у гірську річку Кам’янка. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Випадок стався у п’ятницю ввечері, 9 червня, у селі Кам’янка, що у гірській частині Львівської області. Тут близько 19:40 год. в однойменну річку впав 68-річний місцевий мешканець.

«Чоловік сидів на березі річки і раптово впав у воду, після чого його знесло течією. Пошуки зниклого почали рятувальники, працівники поліції та місцеві жителі», – кажуть у ДСНС.

Того дня чоловіка так і не змогли знайти, тому поки відновили зі світанком. Вже в суботу, 10 червня, близько 08:00 год. Славська пошуково-рятувальна група виявили тіло чоловіка без ознак життя орієнтовно за 4 км від місця падіння.

Рятувальники закликають мешканців Львівщини дотримуватись правил безпеки під час відпочинку на воді. Обирайте безпечні місця, якщо не вмієте плавати, не заходьте на глибину, не лізьте у воду напідпитку і завжди стежте за дітьми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *