ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перевірять комунальні укриття

Ольга Денисяка

|

Після нічних обстрілів Києва у Львові перевірять всі комунальні укриття. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, протягом дня райони проводитимуть перевірку укриттів, які є у комунальній власності міста. Мова насамперед про перевірку укриттів у районних адміністраціях, закладах охорони здоров’я (поліклініки та лікарні), закладах освіти, закладах культури тощо.

Також мешканців міста закликали долучитись до перевірки.

«Сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими. Це можливість мешканцям зустрітись, перевірити стан своїх сховищ та ще раз домовитись про їхню роботу під час повітряної тривоги. Це стосується усіх укриттів у місті. Якщо у вашому будинку немає підвалу чи паркінгу – найближче сховище можете знайти на карті», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо укриття зачинене або є в неналежному стані, звертайтесь на Гарячу лінію міста за тел. 1580. По всіх проблемних точках повторно пройде комісія. Про результат у мерії обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 1 червня, Росія випустила по Києву 10 балістичних і крилатих ракет. Українська ППО збила їх усіх, втім через падіння уламків є жертви і пошкодження.

За даними правоохоронців, загинула жінка, а також матір із 9-річною дитиною. Чоловік загиблої розповів, що його дружина й донька загинули біля поліклініки, не дочекавшись відкриття бомбосховища. Незважаючи на повітряну тривогу, воно було зачинене.

У Нацполіції анонсували перевірки бомбосховищ в усіх областях України. Їх будуть проводити разом із правоохоронцями та рятувальниками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *