ОСТАННІ НОВИНИ

Атака «Іскандерів» по Києву коштувала РФ 17 млн доларів

Наталя Дуляба

|

На те, щоб у ніч на 1 червня обстріляти українську столицю 10 ракетами «Іскандер М/К», Росія витратила близько 17 млн доларів. Про це повідомляє Military Media Center.

Так, цієї ночі рашисти випустили по Києву 7 балістичних ракет «Іскандер-М» та 3 крилаті ракети «Іскандер-К». Українські сили ППО збили усі 10 ракет.

Одна ракета «Іскандер-М» коштує близько 2 млн доларів, «Іскандер-К» – орієнтовно 1 млн доларів. Тобто лише на одну нічну атаку на столицю України російські окупанти витратили 17 млн доларів

«17 млн доларів на одну атаку. І єдиним «результатом», якого досягли окупанти, стала смерть української дитини від уламків боєприпаси. У Міжнародний день захисту дітей», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, незважаючи на збиття усіх ворожих ракет у небі над Києвом, від уламків постраждали 15 людей, ще троє загинули. Серед них – мама і 9-річна донька. Вони загинули біля поліклініки, не дочекавшись відкриття бомбосховища. Незважаючи на повітряну тривогу, воно було зачинене.

Правоохоронці вже розпочали розслідування і відкрили кримінальне провадження за фактом службової недбалості.

У поліції також анонсували перевірки бомбосховищ в усіх областях України. Їх будуть проводити разом із рятувальниками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *