ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський і Путін планують навідатись у Туреччину, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський та президент країни-агресора Владімір Путін планують один за одним відвідати Туреччину після інавгурації турецького лідера Реджепа Тайїпа Ердогана 3-4 червня. Про це пише Українська правда.

«Багато глав іноземних держав надали інформацію про участь у церемонії (інавгурації, – ред.) в суботу (3 червня, – ред.). Путін відвідає Туреччину з окремим спеціальним візитом. Після Путіна до Туреччини приїде президент України Зеленський. Під час візитів Путіна та Зеленського, які пройдуть один за одним, обговорюватимуть перебіг війни і зерновий коридор», – відзначила кореспондентка турецької газети Hürriyet Ханде Фірат, посилаючись на власні джерела.

Hürriyet повідомляє, що інавгурація Ердогана запланована на 3-4 червня.

Згодом прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков підтвердив намір Путіна і Ердогана провести двосторонню зустріч. Де вона відбудеться і коли, не узгоджено.

В Офісі президента України можливу поїздку Зеленського у Туреччину ще не коментували.

Як повідомляв Львівський портал, 28 травня у Туреччині пройшов другий тур президентських виборів, у яких перемогу здобув чинний глава країни Реджеп Тайїп Ердоган.

Того ж дня він відзначився тим, що роздавав людям гроші на виборчій дільниці, де сам голосував.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *