Ердоган роздавав гроші на виборчій дільниці, де сам голосував

Наталя Дуляба

|

Чинний президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган роздавав гроші на виборчій дільниці, де він голосував у другому турі президентських виборів 28 травня. Про це пише Європейська правда.

На відео, яке поширене в мережі, видно, як Ердоган роздавав банкноти вартістю 200 лір (майже 10$), потискаючи руки своїм прихильникам.

«Цей крок є традиційним для Ердогана, який зазвичай роздає дітям іграшки на додаток до грошей в особливих випадках, таких як мусульманські свята Рамазан-байрам та Курбан-байрам», – пише видання.

Другий тур президентських виборів в Туреччині, який проходять 28 травня, є одними з найвідповідальніших у новітній історії країни і мають визначити не лише те, хто керуватиме країною, але й те, як нею керуватимуть.

Опитування, проведене соціологічною компанією Konda 20-21 травня, показало підтримку Ердогана на рівні 52,7%, а його супернику Кемалю Киличдароглу – 47,3%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *