ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти влучили у військовий об’єкт на Хмельниччині. Деталі

Наталя Дуляба

|

Під час масованої атаки у ніч на понеділок, 29 травня, російські війська вдарили по кількох об’єктах на Хмельниччині, один із них – військовий аеродром. Про це Львівському порталу повідомили у Хмельницькій ОВА.

Інформації про атаку наразі є небагато. Відомо, що внаслідок російської атаки виникли пожежі на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей.

«Виведено з ладу 5 літальних апаратів. Розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги», – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на дані, які оприлюднила Хмельницька ОВА, найімовірніше йдеться про військовий аеродром. Інформація про постраждалих уточнюються.

У ніч на 29 травня росіяни вдалися до комбінованої масованої атаки: по Україні випущено близько 40 ракет, 37 із яких збила ППО, а також 35 «Шахедів», 29 із яких вдалося знищити.

Деталей щодо влучань 3 ракет і 6 дронів, які таки обійшли протиповітряну оборону, досі не було.

Відомо, що над Києвом збили 40 повітряних цілей, у небі над Львівщиною знищили ракету. Також працювала ППО й на Хмельниччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *