ОСТАННІ НОВИНИ

Над Золочівщиною збили російську ракету

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 29 травня, під час чергової атаки російських окупантів одна ракета долетіла на Львівщину. Її збили в небі над Золочівщиною, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Цієї ночі ворог атакував Україну ракетами з літаків стратегічної авіації з Каспійського моря та “Шахедами”. Одна з ракет долетіла і до нашої області. Захисникам Повітряного командування “Захід” вдалося збити її над Золочівським районом. Уламки впали на дерев’яну господарську будівлю, вона згоріла. Згорів також трактор, який був поруч. Постраждалих, на щастя, немає», – сказав він.

Як додали згодом у ДСНС Львівщини, пожежа у господарській будівлі спалахнула орієнтовно о 03:28 год. На її ліквідацію 9 рятувальникам знадобилось трохи більше години.

Максим Козицький подякував військовим, які боронять небо над Львівщиною. В інших районах ніч була спокійною.

Зазначимо, повітряну тривогу у Львівській області оголосили о 02:46 год., вона тривала до 05:14, тобто майже дві години.

У ніч на 29 травня росіяни вдалися до комбінованої масованої атаки: по Україні випущено близько 40 ракет, 37 із яких збила ППО, а також 35 «Шахедів», 29 із яких вдалося знищити.

Відомо, що над Києвом збили 40 повітряних цілей, ППО працювала й на Хмельниччині.

Нагадаємо, востаннє Львівщину російські окупанти атакували у ніч на 25 травня, тоді всі 10 повітряних цілей вдалося збити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *