ОСТАННІ НОВИНИ

Польський університет отримав нагороду за безкоштовне навчання українців у сфері ІТ

Андрій Котенський

|

Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві отримав нагороду Golden Bridge Award як партнер Мережевої академії Cisco. Нагороду присуджено за реалізацію програми Start IT в рамках ініціативи Cisco4Ukraine та підтримки українських біженців. Нагорода Golden Bridge Award присуджується лише чотирьом партнерам мережевої академії Cisco у чотирьох регіонах світу.

Премія «Золотий міст» – це нагорода за особливо цінні ініціативи, які змінюють життя громади завдяки поєднанню технологій та освіти. Як зазначає Арман Леблуа, регіональний менеджер, Європа – СНД: «Ця нагорода відзначає виняткову реакцію та партнерство в підтримці українських біженців у розвитку їхніх цифрових навичок та можливостей працевлаштування за допомогою програми Start IT у рамках більшої ініціативи Cisco4Ukraine. Уміння діяти швидко та масштабність проекту: від 700 слухачів на пілотній фазі до 5000 нових учасників з моменту запуску програми 1 лютого 2023 року є доказом реального впливу на життя. Дякуємо всім, хто стоїть за цією ініціативою.»

Нагороду  вручили під час конференції Cisco NetAcad Partner Summit EMEA в Парижі. Її отримав Луціан Гайдер –  директор з інформаційних технологій Університету інформаційних технологій та менеджменту. «Цією нагородою міжнародна спільнота Академії Cisco високо оцінила нашу діяльність для біженців з України. Завдяки гранту, отриманому від Cisco Systems, ми допомагаємо біженцям змінити своє життя на краще. Нові знання та компетенції, отримані українськими громадянами під час навчання, безумовно, будуть дуже корисними для економіки країни після закінчення війни,» – наголошує Луціан Гайдер.

Про Start IT.Cisco4Ukraine

Програма Start IT – Cisco4Ukraine розроблена для українських біженців, які хочуть розвивати свої цифрові навички. Метою програми є навчання 10 000 осіб протягом наступних 2 років. Start IT є частиною програми Cisco Country Digital Acceleration (CDA) у Польщі. Курси в рамках програми Start IT – Cisco4Ukraine охоплюють два напрямки: Кібербезпека та Програмування, а незабаром до них приєднаються інші: Аналіз даних та Комп’ютерні мережі. Курси проводяться українською мовою. Програма доступна безкоштовно для всіх рівнів через платформу Skills For All.

Start IT підтримує програму Cisco Country Digital Acceleration (CDA) у Польщі. CDA — це довгострокове стратегічне партнерство з національними та регіональними урядами, ключовими економічними секторами та академічними колами, щоб допомогти прискорити програму оцифрування країни та відкрити нові можливості для країни, її бізнесу та громадян. Cisco CDA працює в понад 40 країнах світу, а нещодавно також у Польщі.

Детальніше про програму навчання для українців у Польщі читайте в матеріалі Львівського порталу: «Start IT. Cisco4Ukaine: безкоштовне онлайн-навчання у сфері IT для українців»

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *