ОСТАННІ НОВИНИ

Велодоріжку на проспекті Чорновола заасфальтують за 1 млн грн

Ольга Денисяка

|

Велодоріжку на проспекті Чорновола у Львові, яку почали будувати ще у 2019 році, заасфальтують за 1 мільйон гривень. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, до кінця травня буде завершено процедуру коригування проектно-кошторисної документації щодо облаштування велодоріжки на просп. Чорновола, після чого приступляють до робіт. Для облаштування велодоріжки передбачили 1 млн грн.

«Облаштування велодоріжки на просп. Чорновола ми розпочали кілька років тому. Фактично левову частку робіт було виконано. Залишається заасфальтувати невеликий відрізок. Зараз відбувається коригування проектно-кошторисної документації, яке ми завершимо до кінця цього місяця. Тоді оголосимо тендер і виконаємо роботи. Для облаштування велодоріжки на просп. Чорновола у бюджеті передбачили 1 млн грн», – розповіла Ірина Маруняк.

Нагадаємо, містобудівні умови та обмеження на облаштування велосипедної доріжки з просп. В. Чорновола до вул. І. Мазепи міськрада Львова видала ще у 2018 році.

Велодоріжку прокладали за таким маршрутом: просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського до вул. Варшавської) – вул. Варшавська (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської) – вул. Замарстинівська (від вул. Варшавської до вул. І. Мазепи). Загальна вартість будівництва становить 38,7 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *