ОСТАННІ НОВИНИ

Проспект Чорновола з’єднають із вулицею Мазепи велодоріжкою

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 9 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження на облаштування велосипедної доріжки, яка з’єднає просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського) із вул. І. Мазепи. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Велосипедну доріжку прокладатимуть за таким маршрутом: просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського до вул. Варшавської) – вул. Варшавська (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської) – вул. Замарстинівська (від вул. Варшавської до вул. І. Мазепи). Цією велодоріжкою можна буде доїхати від Оперного театру до Брюхович.

Замовником будівельних робіт є департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. Своїм рішення виконком зобов’язав його розробити проект будівництва велодоріжки, провести його експертизу, а також отримати від ДАБК дозвіл на початок робіт.

Нагадаємо, нещодавно у Львові почали прокладати велодоріжку на вул. Княгині Ольги (до вул. Сахарова) в обидва боки руху. Її довжина складатиме 5 км.

Загалом мережу вело доріжок у Львові прокладають вже восьмий рік поспіль. Цього року у місті мають облаштувати понад 15 км велодоріжок. А до 2020 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв звести у місті 268 км велодоріжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *