ОСТАННІ НОВИНИ

На заході України збили 22 «Шахеди»

Наталя Дуляба

|

У ніч на четвер, 25 травня, російські окупанти здійснили масовану атаку «Шахедами» майже по всіх областях заходу України. Наша ППО збила 22 безпілотники. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряному командуванні «Захід».

Так, війська РФ вкотре вночі здійснили масовану атаку дронами-камікадзе Shahed-136/131. Їх запускали з різних напрямків майже на всі області заходу України.

Підрозділи протиповітряної оборони зуміли знищити 22 безпілотники. До роботи залучили зенітне ракетне озброєння, авіацію та мобільно-вогневі групи.

За даними командування Повітряних Сил, загалом під час масованої атаки рашисти застосували 36 «Шахедів», українські військові збили їх усіх.

Зазначимо, що повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 01:27 год., вона тривала до 05:33, тобто чотири години поспіль.

Згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що на територію області залетіли 10 безпілотників, їх знищили. Інформації про пошкодження від уламків чи поранених немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *