ОСТАННІ НОВИНИ

Над Львівщиною збили 10 іранських дронів

Андрій Котенський

|

Під час нічної масованої атаки «Шахедів» над Львівщиною збили 10 дронів. Це усі іранські безпілотники, які залетіли на територію області. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«10 “Шахедів” збито цієї ночі над Львівською областю, 100%. Величезне дякую за роботу Повітряному командуванню “Захід” та мешканцям, які дослухалися до сигналу повітряної тривоги», – сказав Максим Козицький.

Зазначимо, що повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 01:27 год., вона тривала до 05:33, тобто чотири години поспіль.

Загалом під час нічної атаки по Україні російські окупанти застосували 36 дронів-камікадзе, їх усіх вдалося збити. Особливу увагу рашисти цього разу приділили західним областям – тут ППО знищила 22 «Шахеди».

У Повітряних Силах припускають, що окупанти збирались бити по критичній інфраструктурі та військових об’єктах  саме в західних регіонах.

Під прицілом росіян цієї ночі був і Київ, втім усі цілі знищили ще на підльоті до української столиці.

Нагадаємо, востаннє Львівщина зазнала російської атаки в ніч на 19 травня, тоді всі ударні дрони теж вдалося збити. Втім відомо, що рашисти хотіли влучити по об’єкту критичної інфраструктури у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *