ОСТАННІ НОВИНИ

24 травня Шевченківському району Львова повернуть гарячу воду

Ольга Денисяка

|

24 травня мешканцям Шевченківського району Львова відновлять постачання гарячої води. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає відновлення подачі гарячої води своїм споживачам після гідравлічних випробувань.  В роботу вже запустили ТЦ «Північну» (ТЕЦ-2). Відтак, до кінця дня планують відновити подачу гарячої води до 255 будинків у Шевченківському районі.

«З 1 травня ми розпочали гідравлічні випробування магістральних теплових мереж, які на балансі нашого підприємства. Так, на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» виявлено 111 дефектів і поривів. З них 75 дефектів виявлено власне на трубопроводах, решта – це дефекти на обладнанню ТЕЦ, на запірній арматурі. Дефекти і пориви на мережах від ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), які впливали на відновлення гарячого водопостачання вже вдалося ліквідувати. Тому сьогодні ТЕЦ запустили в роботу і до кінця дня плануємо відновити подачу гарячої води до усіх будинків у Шевченківському районі, які обслуговує наше підприємство. Це 255 будівель», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зазначимо, що цьогоріч гідравлічні випробування теплових мереж стартувалиу Львові з 1 травня.

Нагадаємо, гідравлічні випробування у Львові зазвичай тривають близько місяця і створюють незручності для мешканців, які залишаються без гарячої води. У 2018 році львів’яни навіть створили петицію до мерії з проханням припинити довгострокові гідравлічні випробування і скоротити термін їхнього проведення всього до 7 днів.

Депутати Львівської міськради підтримали цю петицію, але фактично на терміни проведення гідравлічних випробувань так і не вплинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *