ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський священник роками розбещував свою доньку та інших дітей

Ольга Денисяка

|

У Львові суд продовжив термін утримання під вартою священника, який роками вчиняв сексуальне насильство щодо своєї доньки. Про це йдеться в ухвалі суду.

Галицький районний суд продовжив термін тримання під вартою до 30 травня включно. Наразі чоловік перебуває під вартою в СІЗО, йому загрожує до 15 років ув’язнення.

За даними слідства, зловмисник вчиняв розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки, розбещував її, примушував до виготовлення зображень порнографічного характеру з її участю, здійснював насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, а також зберігав дитячу порнографію.

Досягнувши повноліття, потерпіла звернулася за допомогою до психолога і в подальшому повідомила правоохоронцям про злочини, які роками вчиняв щодо неї батько.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання чоловіка, під час яких виявили та вилучили речові докази його причетності до вчинення злочинів, про які повідомила його донька. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Як пише Українська правда, батько впродовж кількох років розбещував доньку, яка залишилася з ним жити після розлучення з її матір’ю. За даними слідства, батько систематично примушував доньку роздягатися перед ним вдома, а також робив це у лісі.

«Користуючись довірою своєї малолітньої доньки, схилив її повністю зняти із себе верхній одяг та спідню білизну і позувати йому в оголеному вигляді, поки він здійснював її фотозйомку та, задовольняючи свою статеву пристрасть, розглядав оголену малолітню потерпілу», – йдеться в ухвалі.

Під час обшуків слідчі виявили у священника тисячі файлів зі знімками та відео порнографічного характеру, на яких була його донька та інші діти.

Нагадаємо, донька священника звернулась у поліцію після досягнення повноліття у 2021 році. Зробити це потерпілу вмовили психологи, які надавали їй допомогу. На сеансах дівчина розповідала, що батько знущався з неї, ґвалтував та розбещував, знімаючи все на відео та фото.

Нагадаємо, раніше на Львівщині набула розголосу справа 47-річного Романа Московиченка, екскерівника незареєстрованого молодіжно-християнського товариства «Діти Христа», якого звинувачують у розбещуванні та зґвалтуванні неповнолітніх дівчат. У слідчій справі описані 147 епізодів, із них 20 зґвалтувань, решта – розбещення дівчат віком від 10 років.

Львівський портал повідомляв, що у Дніпрі затримали священнослужителя УПЦ (МП), який тривалий час розбещував власних неповнолітніх доньок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *