ОСТАННІ НОВИНИ

«Батько приніс на руках до лікарні»: на Херсонщині через обстріл РФ загинула дитина. Оновлено

Ольга Денисяка

|

17 травня російські війська обстріляли Зеленівку на Херсонщині. Внаслідок обстрілу загинули троє людей, в тому числі дитина. Про це повідомляє Львівський портал.

«Росіяни вбили дитину на Херсонщині. Це сталося внаслідок обстрілів у Зеленівці. Батько приніс її до лікарні на руках», – сповістив спочатку голова Офісу президента Андрій Єрмак.

За його словами, також через російський обстріл поранені ще дві людини.

Як потім уточнили в Офісі генпрокурора, ці двоє людей загинули. Це були чоловіки, які в момент удару росіян стояли біля місцевого магазину.

Щодо загиблої дитини, то це був 5-річний хлопчик. Крім того, поранення отримали ще один чоловік та неповнолітній хлопець.

Сам обстріл російські окупанти здійснили близько 16:00 год. За цим фактом вже відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Слідство триває.

Нагадаємо, 16 травня внаслідок обстрілу ворогом села Молодіжне Херсонської області травмовано троє дітей віком 7, 8 та 10 років.

За даними Офісу генпрокурора, станом на 17 травня через повномасштабну збройну агресії РФ загинула 481 дитина, ще понад 977 отримали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *