ОСТАННІ НОВИНИ

Удар «Шахедів» на Хмельниччині: поранено 11 людей

Наталя Дуляба

|

Внаслідок нічної атаки іранських дронів по Хмельниччині поранення дістали 11 людей, у самому місті пошкоджено низку житлових будинків. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

«На території Хмельницької громади прильотів не було, але було влучання в один із об’єктів на території іншої громади, сусідньої з нами. Як наслідок – вибухові хвилі завдали серйозних збитків нашій міській інфраструктурі. Маємо зараз уже 11 поранених, одна людина госпіталізована, але її життю нічого не загрожує. Поранення інших – це порізи склом, поранення від ударів, коли, наприклад, падала стеля, двері», – сказав він.

Вибухові хвилі від ударів по критичній інфраструктурі дійшли до самого Хмельницького. У місті пошкоджено сотні житлових будинків: вибито вікна, двері, понівечено дахи, балкони.

Також руйнувань зазнали навчальні заклади, об’єкти культури, промислові та комерційні приміщення, адмінбудівлі.

Як розповів в ефірі національного телемарафону речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, на Хмельниччині було чотири влучання дронів-камікадзе.

Нагадаємо, у ніч на 13 травня російські окупанти вдарили по об’єкту критичної інфраструктури на Хмельниччині. Через це затримується низка поїздів, «Укрзалізниця» запустила спеціальні шатл-баси для підвозу пасажирів.

Загалом цієї ночі росіяни випустили по Україні 21 «Шахед», збити вдалося 17 із них.

Також на Миколаївщині рашисти ракетами пошкодили 5-поверховий житловий будинок та зруйнували будівлю на місцевому підприємстві. Троє людей постраждали.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *