ОСТАННІ НОВИНИ

Через удар по критичній інфраструктурі на Хмельниччині затримуються деякі поїзди

Наталя Дуляба

|

Під час чергової атаки «Шахедами» російські окупанти вдарили по об’єкту критичної інфраструктури на Хмельниччині. Через це низка поїздів курсуватиме за зміненим графіком. Про це Львівському порталу повідомили у Хмельницькій ОВА.

«На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об’єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють», – вказано у повідомленні.

Інформації про руйнування та поранених наразі немає. Втім у Хмельницькій ОВА кажуть, що через цей удар деякі потяги 13 травня будуть курсувати за зміненим маршрутом.

В «Укрзалізниці» тим часом вже попередили про суттєву затримку руху щонайменше шістьох рейсів:

  • №38/36 Ужгород, Перемишль – Одеса (+12 год.);
  • №119 Запоріжжя – Львів (+5 год);
  • №85 Запоріжжя – Львів (+5 год.);
  • №139 Київ – Кам’янець-Подільський (+8:40 год.);
  • №716 Перемишль – Київ (+7 год.);
  • №770 Тернопіль – Київ (+6 год.)

Перелік поїздів, які затримуються, постійно оновлюють за цим посиланням.

Водночас залізничники вже пояснили, що робити, якщо ваш потяг суттєво затримується:

Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Вінниці, Хмельницького, то вам необхідно зробити посадку на шатл – Київ – Козятин – Вінниця – Хмельницький.

Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Тернополя та Львова, то вам необхідно зробити пересадку на шатл Красне –Тернопіль –Чорний острів. Між Чорним островом та Хмельницьким очікуйте з 10:00 на безкоштовні автобусні шатли від вокзалу до вокзалу.

Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки, Хмельницького до Києва, вам доступні шатли до Києва кожні 2 години. Першу групу пасажирів з Вінниці до Києва з квитками на рейс №716 забере поїзд №868 Гречани – Київ.

Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки до Львова, Ужгорода, Перемишля, вам доступні шатли до Козятина з пересадкою на будь-які рейси західного напрямку, які зараз прямують об’їзним шляхом саме через Козятин.

Якщо ви прямуєте з Хмельницького до Львова, Ужгорода, Перемишля, очікуйте пересадку на автобус від вокзалу до станції Чорний острів, звідки кожні 2 години прямуватиме шатл до станції Красне.

Якщо ви прямуєте з Києва до Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Перемишля або зворотно, то для вас зміниться час у дорозі, на решту не зважайте.

Повернути невикористані квитки зі 100% компенсацією можна в будь-якій касі. Всі шатли є безкоштовними, як і посадка до альтернативних поїздів того ж напрямку, що вказаний у вашому квитку, при спізненні або неможливості прибути на свій рейс.

Нагадаємо, у ніч на 13 травня росіяни випустили по Україні 21 «Шахед», збити вдалося 17 із них. Інші чотири влучили по критичній інфраструктури на Хмельниччині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *