Сили оборони відкинули окупантів на деяких напрямках, – Зеленський

Анастасія Диняк

|

Президент України Володимир Зеленський 12 травня після Ставки верховного головнокомандувача заявив, що українські військові відкинули армію РФ назад на деяких напрямках. Про це він написав у Telegram.

«Почули доповідь генерала Сирського, чиї підрозділи надзусиллями зупинили ворога та навіть відкинули його назад на деяких напрямках. Доповідав і генерал Тарнавський щодо актуальної ситуації в ОСУВ «Таврія». ОСУВи «Одеса», «Північ» – також під контролем. Визначили їхні першочергові потреби й ознайомилися з темпами комплектування технікою та боєприпасами нових бригад», – зазначив Зеленський.

Також президент заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра оборони Олексія Резнікова та стратегпрому Олексанра Камишіна. Зазначається, що присутні звірили всі довготривалі контракти на постачання боєприпасів і ракет.

Нагадаємо, раніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що українські захисники просунулися на Бахмутському напрямку.

Також командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що після успішного контрудару Сил оборони російським окупантам довелося відступати на 2 км на деяких ділянках у Бахмуті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *