ОСТАННІ НОВИНИ

В аварії з вантажівкою на Львівщині загинула водійка і двоє дітей

Наталя Дуляба

|

Внаслідок зіткнення з вантажівкою поблизу Миколаєва загинула водійка легковика і двоє дітей віком 4 та 14 років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у середу, 10 травня, близько 19:40 год. біля села Розвадів Стрийського району.

Тут на трасі Київ — Чоп зіткнувся легковик Volkswagen Touran під керуванням 42-річної мешканки Стрийського району із вантажівкою Renault, якою їхав 45-річний житель Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно 4 та 14 років померли на місці події. Крім того, травми дістали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.

Як видно на фото, удар автівок був таким сильним, що передню частину легковика розтрощило вщент, а вантажівка перекинулась на узбіччі дороги.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *