ОСТАННІ НОВИНИ

З Львівської облради планують звільнити 25% працівників

Ольга Денисяка

|

У Львівській обласній раді хочуть на чверть скоротити кількість працівників апарату: з 78 осіб до 58. Відповідний проєкт рішення зареєстрували 5 травня, передає Львівський портал.

Рішення пояснюють тим, що «з огляду на запровадження воєнного стану, утворення Львівської обласної військової адміністрації, враховуючи кількість засідань постійних комісій та сесій обласної ради, існує об’єктивна необхідність зменшення структури та чисельності апарату Львівської обласної ради».

Запропоновані зміни дадуть можливість зменшити на 25,6% чисельність виконавчого апарату з 78 осіб до 58 особи, скоротивши 20 штатних одиниць, та значно зекономивши фонд оплати праці.

Серед посад керівництва обласної ради пропонується скоротити дві посади: голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку обласної ради та заступника керуючого справами обласної ради.

«Аналіз виконання посадових обов’язків працівниками обласної ради та завантаженості відділів виконавчого апарату обласної ради, які не входили в окремі управління виконавчого апарату обласної ради (відділ патронатної служби; юридичний відділ; відділ бухгалтерського обліку та звітності; відділ пресслужби), дає підстави для висновку про доцільність зменшення кількості штатних посад на 5 посад», – йдеться в повідомленні.

У чинній структурі обласної ради передбачено два окремих управління:

  • управління з питань економічної політики у складі: начальника управління та відділу бюджету та соціально-економічного розвитку (5 осіб), відділу реалізації проектів регіонального розвитку (4 особи) та відділ правового аналізу та моніторингу інвестиційної діяльності (3 особи) – загалом 13 посад.
  • управління адміністративного забезпечення діяльності ради у складі: начальника управління та 6 (шість) окремих відділів – загалом 38 посад.

Пропонованою структурою передбачається ліквідація вказаних двох управлінь (загальна чисельність – 51 осіб) та утворення 7 окремих відділів виконавчого апарату обласної ради (загальна чисельність – 38 осіб).

Додамо, що 6 квітня на позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень голови ЛОР Ірини Гримак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *