ОСТАННІ НОВИНИ

Голову Львівської обласної ради Ірину Гримак відправили у відставку

Ольга Денисяка

|

У четвер, 6 квітня, на позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень голови ЛОР Ірини Гримак. Про це повідомляє Львівський портал.

«За» дострокове припинення повноважень голови Львівської обласної ради проголосували 48 депутатів. Голосували представники всіх фракцій, крім «Європейської солідарності». Від «ЄС» голосував лише один Олександр Ганущин.

Перед цим депутати заслухали звіт Ірини Гримак за 2021 та 2022 роки. Обранці жорстко розкритикували звіт та визнали її роботу  на посаді незадовільною. Після чого ініціювали таємне голосування за звільнення Ірини Гримак з посади зі збереженням депутатських повноважень.

Після оголошення рішення про відтавку голова ЛОР Ірина Гримак подякувала за можливість працювати депутатам та громаді Львівщини. Вона побажала депутатам гідно продовжувати свою роботу. З трибуни її провели оплесками.

«Дякую за можливість спільно працювати, я переконана, що попереду ще багато звершень. Вам хочу побажати мудрості, результативної роботи, завжди відстоювати інтереси не лише політичних сил, а й потреби громадян, які на нас сподіваються», – заявила Ірина Гримак.

Тепер Ірина Гримак залишиться депутаткою Львівської обласної ради від фракції «Європейська солідарність»

Зазначимо, головою Львівської облради VIІI скликання представницю «ЄС» Ірину Гримак обрали в грудні 2020 року. Детально про її біографію та кар’єру читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *