ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво львівської податкової відсторонили від роботи

Ольга Денисяка

|

5 травня Державна податкова служба звільнила все керівництво Головного управління ДПС у Львівській області. Про це повідомив голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев.

За його інформацією, знято виконання обовʼязків з керівника знято. Один заступник керівника звільнений, двох відсторонено з подальшою передачею матеріалів до правоохоронних органів. Підставою для такого звільнення є підтверджені факти корупції їх підлеглих.

«Звертаюся до офіцерів податкової служби. Закриття очей на зловживання підлеглих не менш шкідливе ніж участь у корупції. І в першому, і у другому випадку – ви не відповідаєте займаній посаді. Від тих, хто з команди ДПС це не зрозумів, команда ДПС очищується. Так само як це було в Полтаві, Рівному, Сумах», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, напередодні правоохоронці спіймали інспекторку Держподаткової служби Львівщини на отриманні 900 доларів хабара.

перед цим у Львові затримали ще одну посадовицю Державної податкової служби, яка також налагодила корупційну схему за розблокування податкових накладних.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *