ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі була загроза застосування РФ балістичного озброєння, – Ігнат

Анастасія Диняк

|

Речник Повітряних Сил Юрій Ігнат заявив, що вночі 4 травня була зафіксована активність російської авіації. Була загроза застосування балістичного озброєння. Про це пише Суспільне.

Так, за словами Ігната, РФ могла застосувати балістичне озброєння, однак наразі підтвердження цьому немає.

«Вночі також була активність ворожої авіації – злітав літак МіГ-31. Була загроза застосування балістичного озброєння. Наразі ми не можемо підтвердити, що саме воно було застосоване. Немає фактів прильоту. Однак не виключається, що може бути», – зазначив речник.

Він наголосив, що станом на ранок, Повітряні Сили не підтверджують застосування балістики, але все одно мають уточнювати цей момент.

Нагадаємо, вночі 4 травня українські захисники ліквідували 18 з 24 «Shahed-136/131» та розвідувальний БпЛА противника. Сили протиповітряної оборони збили всі ворожі безпілотники і ракети, які вночі атакували столицю.

Також 12 з 15 «Shahed-131/136» захисники знищили над Одесою. На безпілотниках росіяни написали «За Москву» і «За Кремль».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *