ОСТАННІ НОВИНИ

Над Києвом збили дрон. Доповнено

Наталя Дуляба

|

У четвер ввечері, 4 травня, у небі над Києвом збили безпілотник. Уламки впали на нежитлове приміщення, виникла пожежа. Про це Львівському порталу повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Після збиття уламки дрона впали у Солом’янському районі столиці, у нежитловому приміщення спалахнула пожежа. На місці працюють рятувальники, даних про постраждалих наразі немає.

Як згодом розповіли у командуванні Повітряних Сил, над Києвом збили не ворожий безпілотник, а наш. Йдеться про Bayraktar TB2, керування яким було втрачено під час планового польоту.

«Оскільки неконтрольоване перебування БпЛА у небі столиці могло привести до небажаних наслідків, було прийнято рішення про застосування розрахунків мобільних вогневих груп. Ціль знищено. Шкода, але це техніка, і такі випадки трапляються. Імовірно йдеться про технічну несправність, причини встановлюються», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок бойової роботи та падіння уламків безпілотника жертв та постраждалих немає.

Зазначимо, повітряну тривогу у Києві та Київській області оголосили після 20:00 год. У столиці працювала ППО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *