ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали гуманітарну вантажівку, що везла контрабанду алкоголю

Андрій Котенський

|

У «Краківці» серед гуманітарної допомоги прикордонники виявили алкогольну продукцію на понад 700 тис. гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України Західного кордону.

За даними відомства, 2 травня, на в’їзд в Україну прибув вантажний автомобіль марки DAF під керуванням 49-річного жителя міста Рівне.

Згідно з документами наданими на перевірку водій ваговоза транспортував гуманітарну допомогу для одного із благодійних фондів.

В ході поглибленого огляду вантажу, серед харчових продуктів, медикаментів та засобів гігієни виявили майже 1.5 тис. пляшок вина, відомості про яке у документах були відсутні.

За фактом контрабанди алкоголю складено відповідний протокол. Незадекларований товар вилучили. Його орієнтовна вартість складає 760 тис. гривень.

Нагадаємо, що 22 квітня 2023 року українські митники оформили як порожній мікроавтобус, запакований технікою, в тому числі Apple. Вартість техніки орієнтовно оцінюється в $1,5 млн. Після скандалу у ЗМІ двох митників, що пропустили вантажівки з контрабандою, звільнили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *