ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські громади отримали ще одну партію шкільних автобусів 

Ангеліна Підлуська

|

Куликівська та Буська територіальні громади, навчально-реабілітаційні центри «Мрія» і «Світанок, а також Винниківський науковий ліцей, отримали ключі від нових шкільних автобусів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львіської обласної ради.

Це остання партія із 126 «Школяриків», що була закуплена за контактом 2022 року коштом обласного бюджету та освітньої субвенції з держбюджету (143 млн грн), а також за співфінансування територіальних громад (160 млн грн).

«Крім Куликівської та Буської громад, «Школяриків» отримали також три обласні установи, які працюють із дітьми. Це дозволить організовувати комфортний доїзд дітей  до різноманітних культурних установ, що в результаті сприятиме всебічному розвитку дітей.Тому кінця 2023 року плануємо передати громадам ще приблизно 80 шкільних автобусів», – проінформував заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Як відомо, через повномасштабне вторгнення росії, велику частину автобусів громади віддали на потреби ЗСУ, а інша частина потребує заміни через тривалий час експлуатації.

Раніше повідомлялось, що один школярик обійдеться Львівщині щонайменше у 60 тисяч доларів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *