ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із захисником Дмитром Демським

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 1 травня, Львів проведе в останню путь нацгвардійця Дмитра Демського, який загинув у бою з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

37-річний Дмитро Демський загинув 24 квітня. Поховають його 1 травня на Личаківському цвинтарі, де спочивають Герої російсько-української війни.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм – пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Львів’ян закликають прийти на прощання з полеглим військовим та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

Біографічна довідка воїна

Львів’янин Дмитро Демський (08.11.1985 – 24.04.2023) закінчив СЗШ №92 та Львівський технікум залізничного транспорту.

У мирний час працював у Львові та за кордоном у будівельній сфері. Захоплювався рибальством, у ранньому віці займався футболом та дзюдо, особливо любив тварин. Обожнював проводити час із дітьми, був винятково талановитим у веденні господарства.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся в Україну та добровольцем вступив до лав Нацгвардії. Воював у складі 14 бригади оперативного призначення імені Івана Богуна Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Дмитра Демського залишилися дружина, двоє синів, мама і сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *