ОСТАННІ НОВИНИ

В Польщі знайшли уламки військового об’єкта. Ймовірно, це ракета

Ольга Денисяка

|

У лісі поблизу міста Бидгощ у центрально-північній частині Польщі знайшли уламки об’єкта військового призначення. Про це заявило міністерства оборони Польщі.

«Біля міста Замостя, приблизно за 15 км від Бидгоща, виявлено залишки невпізнаного військового об’єкта. Ситуація не загрожує безпеці мешканців. Місце знахідки досліджують співробітники поліції, військкомату та сапери», – йдеться в повідомленні.

Як пише Європейська правда, журналісти RMF FM зі своїх джерел дізналися, що це, ймовірно, ракета класу повітря-земля і її знайшли у вівторок, але впала вона, схоже, ще якийсь час тому. На уламках нібито є написи російською мовою, що може вказувати на зброю радянського виробництва, та нібито відсутня бойова частина. У прокуратурі Гданська відмовилися коментувати припущення.

Від місцевих мешканців у коментарях польським ЗМІ лунали припущення, що впала ракета або безпілотник.

Зазначимо, дана місцевість розташована за близько 500 км від кордону України, понад 400 км від кордону з Білоруссю і близько 240 – з Калінінградською областю Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *