ОСТАННІ НОВИНИ

Після вибуху у Мелітополі загинув ще один колаборант, – мер

Наталя Дуляба

|

Біля одного з будинків окупованого Мелітополя пролунав вибух, внаслідок якого загинув колаборант-поліцейський Олександр Міщенко. Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

Випадок стався у четвер вдосвіта, 27 квітня. Близько 05:20 год. біля одного з будинків на вул. Героїв України, що в центральній частині міста, пролунав гучний вибух. Внаслідок нього постраждав колаборант Олександр Міщенко. Чоловік не вижив, помер дорогою до лікарні.

Відомо, що до повномасштабного вторгнення РФ і окупації Мелітополя Олександр Міщенко був начальником Приазовського відділу поліції.

«Після окупації мало того, що Міщенко сам перейшов на бік ворога, так ще і підбив своїх співробітників стати зрадниками. Сьогодні зранку не з тієї ноги вийшов з дому. Помер у лікарні», – написав Іван Федоров.

Тим часом російські Telegram-канали теж повідомляють про загибель внаслідок вибуху Олександра Міщенка. Йому було 42 роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram Mash на Донбасі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *