ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухи на військових об’єктах в окупованому Криму не порушують зернової угоди, – ГУР

Наталя Дуляба

|

Вибухи на російських військових об’єктах на території окупованого Криму не порушують умов зернової угоди. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Міноборони РФ звинуватило Україну в атаці на цивільну інфраструктуру Криму, відтак держава-агресорка взялась погрожувати заморозити зернову угоду.

На такі заяви відреагувала українська воєнна розвідка. За словами Андрія Юсова, все це є брехливими маніпуляціями з боку Росії, Україна своїми діями не порушує зернової угоди.

«Україна дотримується міжнародних зобов’язань, в тому числі виконує всі зобов’язання, які стосується зернового коридору. Останні події в Криму стосувались тільки військових об’єктів і жодним чином не пов’язані з зерновою угодою, яка передбачає українські порти і цивільні порти, коли мова йде про підконтрольну Україні територію», – пояснив представник ГУР.

Нагадаємо, нещодавно в ЗСУ анонсували сезон «бавовни» в Криму і порадили окупантам звикати до звуків повітряної тривоги.

Невдовзі після цього у ніч на 24 квітня окупаційна влада Севастополя заявила про атаку надводних дронів на Чорноморський флот.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *