ОСТАННІ НОВИНИ

В ЗСУ анонсували сезон «бавовни» у Криму

Наталя Дуляба

|

На противагу звичному курортному сезону в окупованому Криму росіянам варто чекати на сезон «бавовни». Про це 23 квітня в ефірі національного телемарафону сказала керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Так, Наталія Гуменюк зауважила, що в Криму цьогоріч буде «сезон бавовни, а не просто курорту». Відтак вона порадила окупантам звикати до звуків повітряної тривоги.

«… Їм же мають знадобитись ті окопи, недаремно ж рили їх. Треба виправдовувати людську працю. Вони вже мали отримати (бавовну, – ред.) та побачити, що вітер із нашого боку. Бавовна буде», – додала вона 24 квітня, коментуючи під час телемарафону масштаби сезону «бавовни» у Криму.

Водночас Наталія Гуменюк закликала мешканців правобережжя Херсонщини за можливості евакуюватися принаймні з прибережної зони Дніпра і не нехтувати безпекою, віддаючи перевагу городам. Адже коли би ЗСУ не перейшли до активних дій на півдні, ворог неодмінно посилить свої атаки, в тому числі й на цивільних.

Нагадаємо, напередодні Інститут вивчення війни заявив про висадку українських військових на лівому березі Херсонщини. Втім у ЗСУ закликали набратися терпіння, зберігати інформаційну тишу, аби не зашкодити роботі захисників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *