ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається зі ще одним своїм захисником

Наталя Дуляба

|

У четвер, 27 квітня, Львів проведе в останню путь 42-річного Володимира Микитишина, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти попрощатись із загиблим на війні військовим, а також утриматись у цей час від розважальних заходів і святкувань.

Зазначимо, львів’янин Володимир Микитишин (03.07.1980 – 13.04.2023) навчався у СЗШ №89 (сьогодні – ліцей «Сихівський»). Закінчив Львівський професійний політехнічний ліцей, після цього проходив військову службу у столиці.

У мирний час працював водієм у Львівському комунальному автотранспортному підприємстві №1.

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став до лав 93 окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ.

У Володимира Микитишина залишилися дружина, син і батьки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *