ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді засудили чергового прихильника РФ і СРСР

Анастасія Диняк

|

У прихильника Росії у Червонограді знайшли радянську символіку та незареєстровану зброю. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, прокурори довели, що у лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгненням РФ в Україну, чоловік вивісив на балконі своєї квартири  прапор з комуністичною символікою.

В ході проведення обшуків у його квартирі та гаражі правоохоронці вилучили «коктейлі молотова», обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до гладкоствольної та нарізної бойової зброї.

Окрім цього, у чоловіка також знайшли зразки форми правоохоронних органів, комуністичну та проросійську символіку, журнали з пропагандою «руського миру», а також ножі та різні спецзасоби, зокрема кайданки та електрошокер.

Місцевого мешканця визнали винним у незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, а також публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 263, ч.1 ст. 436-1 КК України).

Його засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *