ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вночі атакували Україну «Шахедами». Доповнено

Наталя Дуляба

|

У ніч на п’ятницю, 21 квітня, російські окупанти знову здійснили атаку дронами-камікадзе типу «Шахед». ППО збила 8 безпілотників. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

«Сьогодні вночі ворог застосував близько 10 БпЛА типу “Шахед-136” (інформація уточнюється), 8 з яких знищено нашими захисниками», – вказано у повідомленні.

В командуванні Повітряних Сил додали, що російські війська випустили загалом до 12 безпілотників «Шахед 136/131» із території Брянської області РФ.

Зі свого боку голова Київської ОВА Сергій Попко відзначив, що 8 «Шахедів» українські військові збили на підльоті до Києва. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв та руйнувань.

Де саме влучили інші чотири безпілотники, наразі не відомо.

ДОПОВНЕНО: речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону заявила, що під час нічної атаки «Шахедів» було влучання в об’єкт інфраструктури на Вінниччині.

Зазначимо, що повітряну тривогу по всій Україні оголосили після півночі через зліт МіГа на території Росії. Дещо згодом тривогу ввели знову вже через захід у повітряних простір «Шахедів».

Нагадаємо, що в ніч на 19 квітня рашисти застосували ударні дрони для атаки на Одещину та Дніпропетровщину. Наша ППО збила 10 із 11 «Шахедів», втім один таки влучив в Одеській області по об’єкту громадської інфраструктури.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *