ОСТАННІ НОВИНИ

Перед «Рамштайном-11» Залужний поговорив із командувачем військ НАТО в Європі

Наталя Дуляба

|

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний 20 квітня провів телефонну розмову з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі Крістофером Каволі.

«Обговорили пріоритетні для України напрями щодо озброєння, техніки та боєприпасів. Поінформував генерала Каволі про оперативну обстановку на фронті», – розповів про хід розмови Валерій Залужний.

Обидві сторони домовилися й надалі продовжувати діалог та активно взаємодіяти. Також очільник ЗСУ подякував колезі за «стійку підтримку та допомогу».

Зазначимо, Валерій Залужний розмовляв із Командувачем об’єднаних військ НАТО в Європі напередодні одинадцятого засідання у форматі «Рамштайн», яке відбудеться 21 квітня.

Видання Financial Times з посиланням на власні джерела писало, що Київ на цьому «Рамштайні» проситиме союзників поповнити запаси боєприпасів для систем ППО, що зменшуються.

Зі свого боку міністр оборони Олексій Резніков уже заявив, що пріоритет України – побудова багаторівневої системи ППО/ПРО у найкоротший час.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *