ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік Стрия п’яний водій злетів у рів

Наталя Дуляба

|

На трасі Київ – Чоп поблизу Стрия водій, алкоголь у крові якого перевищував норму у 9 разів, злетів у кювет. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась у четвер, 20 квітня, у селі Угерсько неподалік Стрия. Тут на трасі Київ – Чоп автомобіль Dacia Sandero збив дорожній знак, після чого злетів у кювет. Обійшлося без постраждалих.

Коли на місце прибули правоохоронці, то вони встановили, що водій, 29-річний мешканець Львівщини, перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка у медзакладі виявила 1,82 проміле алкоголю у крові, що вдев’ятеро разів перевищує допустиму норму.

На нетверезого водія патрульні склали два протоколи: за ст. 124 (порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Покарання порушнику обиратиме суд.

Зазначимо, що за три місяці 2023 року на Львівщині п’яні водії спричинили 30 аварій із потерпілими, внаслідок яких троє людей загинули, ще 35 дістали травми.

Нагадаємо, напередодні водій напідпитку біля Львова влетів в огорожу. І його, і пасажира легковика госпіталізували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *