ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається з Героєм Володимиром Гривнаком

Ольга Денисяка

|

20 квітня Львівська громада попрощається з Володимиром Гривнаком, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону Володимира Гривнака розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Володимир Гривнак (14.07.1984-15.04.2023), уродженець села Іванівка Львівської області.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №63 міста Львова. Здобував вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті України за спеціальністю «Лісове господарство». У мирний час працював у будівельній сфері, займався ремонтними роботами.

Із перших днів повномасштабного вторгнення росії добровільно став на захист Батьківщини до лав територіальної оборони. Виконував бойові завдання у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боровся із окупантами у «гарячих» точках. Незважаючи на отримане поранення, повернувся на фронт.

У Володимира Гривнака залишилися батьки, дружина та донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *