ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли ринок на Донеччині: десятеро поранених

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 18 квітня, російські окупаційні війська обстріляли ринок у місті Українськ Донецької області. Наразі відомо про десятьох поранених. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, рашисти обстріляли місцевий ринок в Українську, що неподалік Донецька, близько 11:30 год. Як попередньо встановлено, вогонь вели зі ствольної артилерії.

Від снарядів окупантів постраждали щонайменше 10 цивільних осіб, 8 із них госпіталізували. Медики надають їм необхідну допомогу.

Крім того, внаслідок обстрілу армії РФ руйнувань зазнали багатоквартирні та приватні будинки, пошкоджено торговельні павільйони.

За фактом порушення законів та звичаїв війни вже відкрили кримінальне провадження (ч. 1 ст. 438 КК України). Наразі триває слідство.

Нагадаємо, цього ж дня російські війська обстріляли центральний ринок Херсона: одна людина загинула, ще дев’ятеро дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *