З-під завалів у Слов’янську дістали тіла ще двох людей

Наталя Дуляба

|

Рятувальники витягнули тіла ще двох людей з-під завалів житлової 5-поверхівки у Слов’янську. Таким чином кількість жертв зросла до 11 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Донецької області.

Наразі надзвичайники не уточняють, хто став новою жертвою російського обстрілу. Втім станом на 15:00 год. кількість загиблих внаслідок ракетного удару по житлових будинках у Слов’янську сягнула 11 осіб.

Ще 22 людини дістали поранення різного ступеня важкості. Під завадами все ще можуть перебувати четверо місцевих мешканців, тому рятувальна операція продовжується.

На місці працюють майже пів сотні рятувальників, вони вже розібрали 75 тонн будівельних конструкцій. Також присутні комунальні служби і психолог.

Зазначимо, станом на вечір 14 квітня було відомо про 8 загиблих внаслідок удару по Слов’янську та 21 пораненого. Вранці 15 квітня кількість загиблих зросла до дев’яти, серед них є 2-річна дитина.

Врятувати вдалося трьох людей, в тому числі 14-річну дівчину.

Як попередньо встановило слідство, російські війська 14 квітня гатили по житлових районах Слов’янська зі систем С-300. Ударами зруйновано кілька поверхів у багатоквартирних будинках.

Загалом у місті пошкоджено 5 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, магазин, школу, приміщення господарського центру, 3 автомобілі.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *