ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень на Львівщині поліцейські будуть патрулювати поблизу храмів

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці на Львівщині продовжують нести службу у посиленому режимі. На великодні свята побільшає патрулів, які стежитимуть за дотриманням порядку поблизу церков. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівської області.

Поліцейські спільно з Нацгвардією та працівниками інших правоохоронних структур й надалі патрулюють вулиці, несуть службу на блокпостах. До Великодня патрулі поліції будуть максимально наближені до храмів, у яких відбуватимуться богослужіння.

Збільшено кількість слідчо-оперативних груп, які реагуватимуть на звернення громадян у святкові дні. Оператори «102» продовжують працювати у цілодобовому режимі.

Крім того, у посиленому режимі будуть працювати вибухотехніки та кінологи, аби перевіряти всі повідомлення про виявлені небезпечні чи підозрілі предмети.

Правоохоронці нагадують: незважаючи на Великдень, комендантську годину в Україні ніхто не скасовував. На Львівщині вона діє з 00:00 до 05:00 год. ранку. Тому всіх закликають не порушувати встановлений режим.

«Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Почувши сирену, негайно вирушайте в укриття. Будьте пильними, відповідальними та пам’ятайте про неприпустимість порушення законності, публічного порядку, правил безпечної поведінки, а також зловживання алкоголем», – наголошують у поліції.

Зазначимо, що СБУ також звернулась до українців напередодні Великодня і попередила, що росіяни можуть вдатись до провокацій. Тому громадян закликали не відвідувати масових зібрань, не порушувати комендантської години й не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, цьогоріч на Великдень і у Львові, і на території області не буде нічних богослужінь. Усі служби в храмах сплановані так, щоб не порушувати комендантську годину.

Із розкладом богослужінь на Пасху у Львові можна ознайомитись за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *