ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримає ще 200 млн доларів на відновлення енергетики

Анастасія Диняк

|

Директорка Світового банку Анна Б’єрде та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підписали угоду про надання ще 200 мільйонів доларів на відновлення пошкодженої росіянами енергетики. Про це повідомив Денис Шмигаль.

«Відновлення України розпочинається вже цього року, і енергетика — один з наших пріоритетів. Залучені від Світового банку кошти будуть направлені на відбудову електромережі та систем теплопостачання в Києві, Харкові, Миколаєві, Сумах та містах Чернігівської області», – йдеться у повідомленні.

Шмигаль також зазначив, що на зустрічі з представникам СБ обговорили спільну роботу в межах міжвідомчої платформи координації донорів (Фінансовий рамштайн).

«Спільно зі Світовим банком готуємо до реалізації і проект страхування воєнних ризиків для іноземних інвестицій. Це ключовий інструмент, аби залучити ці інвестиції вже зараз, не чекаючи завершення війни», – написав він.

За словами прем’єр-міністра, програма відновлення України стане найбільшим проектом відбудови в Європі з часів Другої світової війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *