ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть селищного голову та підрядника за пів млн збитків на ремонті майданчика

Ольга Денисяка

|

На Львівщині до суду скерували справи стосовно селищного голови та директора підприємства. Їх судитимуть за недобросовісну реконструкцію спортивного майданчика із збитками у понад пів мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що між селищною радою та очолюваним обвинуваченим товариством було укладено договір на реконструкцію спортивного майданчика у селищі.

«Директор підрядної організації використав службове становище та завищив об’єми, вартість виконаних робіт та використаних матеріалів по об’єкту. Склав  недостовірні акти виконаних будівельних робіт та надав їх для оплати», – йдеться в повідомленні.

В свою чергу, селищний голова не провів належного контролю по виконанню підрядником будівельних робіт на території підпорядкованого селища. А також не пересвідчився в закупівлі та встановленні спортивного інвентаря зазначеного в актах виконання робіт. І на підставі наданих актів безпідставно перерахував на рахунок підрядника близько 600 тис. грн.

Досудове розслідування завершили та скерували до суду обвинувальні акти стосовно одного із діючих селищних голів Червоноградського району та директора фірми-підрядника. Посадовця обвинувачують у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України), а директора підприємства у заволодінні чужим майном та службовому підробленні ( ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *