ОСТАННІ НОВИНИ

Тимчишина переводять у департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР

Андрій Котенський

|

У Львові тривають кадрові перестановки. Директором департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР стане Орест Тимчишин, який досі очолював Личаківську районну адміністрацію. Сьогодні міський голова Андрій Садовий представив нового керівника колективу департаменту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Олександр Одинець, був одним з найкращих керівників департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Зараз він має стратегічно важливі завдання, які реалізовавутиме у Львівтеплоенерго. Відтак ми довго радилися з Іриною Маруняк щодо кандидатури на посаду директора департаменту. Вона запропонувала Ореста Тимчишина. Він фахова і досвідчена людина, з якою, вірю, департамент почне працювати ще краще», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

«Ці зміни, які зараз відбуваються у департаменті, вони є потрібні… Робота, яка його чекає, є цікава, напружена, треба вникати у багато процесів, але маючи такий досвід, який є у нього, маючи такий колектив, який працює у департаменті, якість роботи має лише покращуватися», – зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Орест Тимчишин народився 31 березня 1975 року у селі Лопушна, Перемишлянського району, Львівська область.

Карєрний шлях:

Жовтень 2002 – травень 2005 – директор ЛКП «Центральне» Галицького району;

Травень 2005 – червень 2010 – начальник відділу житлового господарства Галицької районної адміністрації;

Липень 2010 – грудень 2011 – начальник відділу житлового господарства Франківської районної адміністрації

Грудень 2011 – заступник голови з питань житлово-комунального господарства Франківської районної адміністрації.

Грудень 2017 – в. о. голови Франківської районної адміністрації.

Червень 2018 – переведений на посаду голови Франківської районної адміністрації.

Липень 2021 – призначений головою Личаківської районної адміністрації.

Нагадаємо, що Андрій Садовий, який 17 років поспіль є міським головою Львова, заявив, що людина, яка працює довгий час на одній посаді, стає «менш чутливою до питань».

В абсурдне становище мер Львова поставив самого себе, коментуючи 8 березня перестановку голів районних адміністрацій. Так, у мерії вирішили поміняти місцями п’ять із шести очільників районів і таким чином провести «кадрову ротацію».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *