ОСТАННІ НОВИНИ

Частину вулиці Яворницького у Львові таки закрили для проїзду

Андрій Котенський

|

Від сьогодні для руху транспорту перекриють проїзну частину вул. Яворницького, біля будинку №8. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, на вул. Яворницького, від будинку №8 до вул. Караджича, тривають ремонтні роботи. Від сьогодні, 5 квітня, і до 22.00 год 12 квітня, перекриють для руху транспорту проїзну частину вулиці біля будинку №8 (за «Будинком меблів»).

«На вул. Яворницького триває капітальний ремонт дороги на ділянці від будинку №8 до вул. Караджича. Досі роботи не впливали на рух транспорту на цій вулиці, бо відрізок, де тривають ремонтні роботи, йде між будинками. Однак, від сьогодні і до 12 квітня підрядна організація, яка проводить роботи, здійснюватиме переключення трубопроводів, відтак, доведеться вийти з роботами на проїзну частину дороги», – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, на вул. Яворницького буде замінено всі мережі та постелено нове дорожнє покриття, облаштують тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість робіт – 34,4 млн грн.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на вулиці Яворницького відновлено роботи з капітального ремонту. Тут замінять усі інженерні мережі та облаштують нове дорожнє покриття. Усі роботи обіцяли завершити до 1 вересня 2023 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *