ОСТАННІ НОВИНИ

Легендарний Орест фотографуватиме пацієнтів центру «Незламні»

|

Фотосесія «Незламні Люди» прикрасить стіни реабілітаційного корпусу Центру «Незламні», який відкриють 11 квітня. Фотографуватиме пацієнтів легендарний фотограф Дмитро Козацький (Орест), фото якого із «Азовсталі» облетіли весь світ. Про це Львівському порталу повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Дмитро Козацький сьогодні проведе весь день у Центрі «Незламні»: він фотографуватиме захисників, аби вкотре показати світові ціну незалежності.

Нагадаємо, фотографії Дмитра із «Азовсталі» облетіли увесь світ. Одне з найвідоміших – фотографія захисника, який дивиться на сонячний промінь, що пробивається через зруйновані стіни заводу. Завдяки цій та іншим світлинам, увесь світ дізнався, як живе «Азовсталь», який щодня обстрілюють росіяни.

Раніше Львівський портал повідомляв, що захисник Маріуполя Дмитро Козацький перебуває в полоні. Його фото перемогло у паризькому фотоконкурсі з світлинами із «Азовсталі».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *