ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Курахівську ТЕС

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ворожого обстрілу Курахівської ТЕС у неділю, 2 квітня, перебої з електропостачанням виникли у Покровському районі Донеччини. Про це Львівському порталу повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Російські окупанти обстріляли Курахівську ТЕС, що неподалік Донецька. Через це на станції порушено постачання трьома електромережами, які забезпечують живлення Покровського району.

Станом на 16:00 год. споживачів Покровського району Донеччини почали під’єднувати на альтернативні джерела електропостачання.

Також через обстріл рашистів на 10 хвилин призупинилась подача електрики до Краматорського енерговузла. Втім живлення оперативно вдалося відновити.

Карта Deep State станом на 2 квітня. Натисніть на зображення для збільшення

Довідково: Курахівська ТЕС розташована біля міста Курахове Донецької області. Введена в експлуатацію у 1941 році.

Із електромережею ТЕС з’єднана трьома лініями, дві лінії наразі вимкнуті, бо проходять окупованою територією, ще одна – у стадії незавершеного будівництва. Потужність Курахівської теплової електростанції становить 1527 МВт.

У жовтні 2022 року російські війська вже обстрілювали Курахівську ТЕС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *