ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair розповів коли знову полетить в Україну

Андрій Котенський

|

Найбільший європейський лоукостер Ryanair готовий поновити польоти з України протягом тижня після того, як українське небо визнають безпечним. Про це виданню Simple Flying заявив голова лоукостера Майкл О’Лірі під час форуму Airlines For Europe, який проходив у Брюсселі, повідомляє Avianews.

«Ми збираємося повернутися в Україну якнайшвидше. Ми перевозили 2 млн пасажирів в Україні до вторгнення Путіна. Ми мали плани відкрити 3-4 бази в Україні в 2022 році. Ми все ще бачимо Україну як ринок із таким самим потенціалом, як у Польщі», – розповів О’Лірі.

Голова Ryanair хоче, щоб лоукостер зіграв провідну роль у відновленні авіаподорожей із України. Це станеться після того, як європейська влада визнає польоти безпечними.

«Певно відразу почнемо з відкриття рейсів. Далі, якнайшвидше, відкриємо бази. Ми хотіли б працювати з базами у Києві, Львові, Одесі. Херсон, мабуть, не буде доступним для нас. Але ми хотіли б бути дуже активними у перезапуску та реконструкції української економіки», – наголосив О’Лірі.

Раніше повідомлялось, що Аеропорт «Львів» може першим відновити польоти в Україні.

Ryanair ще в березні 2022 року запевняв, що повернеться, коли російську армію виб’ють з України.

Як відомо, в ніч на 24 лютого 2022 року терористична Росія розпочала повномасштабну війну і обстріли мирних міст України, через це відбулося термінове закриття повітряного простору України для цивільних літаків з/до Львова скасовали всі рейси.

До російського вторгнення в Україну Ryanair літав з Києва, Львова, Одеси, Харкова та планував відновити польоти з Херсона.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *