ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair повернеться, коли російську армію виб’ють з України

Андрій Котенський

|

Гендиректор лоукостера Ryanair Майкл О’Лірі обіцяє, що Ryanair стане «першою авіакомпанією, яка повернеться в Україну», коли це буде безпечно зробити, пише Європейська правда із посиланням на The Guardian.

Майкл О’Лірі сказав, що не вірить, що можна буде літати в Україну «в осяжному майбутньому, після того, як Росія фактично виведе з ладу багато систем польотів».

«Ми будемо першою авіакомпанією, яка повернеться в Україну, коли це буде безпечно, але я підозрюю, що це займе час до наступної зими, коли, сподіваюся, українці відправлять росіян туди, звідки вони прийшли», – додав О’Лірі.

О’Лірі додав, що Ryanair «вперше за 30 років» доставляв гуманітарні вантажі своїми літаками до польських аеропортів у співпраці з українськими посольствами.

Авіакомпанія збільшила кількість замовлень до Польщі, куди члени родини летять, щоб возз’єднатися з українськими біженцями поблизу кордону.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *